Glass fiber wallpaper - Swiebel Construction BV

Go to content

Main menu:

Glass fiber wallpaper

What are we doing

Glasvlies aanbrengen

Swiebel Bouwservice heeft zich in de afgelopen 10 jaar ook ontwikkeld tot specialisten in het aanbrengen van glasvezelbehang.


Eerst een korte uitleg over wat glasvliesbehang nu eigenlijk is.

Glasvliesbehang is een behang, geweven van kleine glasweefseldraadjes. Het glasvlies is verkrijgbaar in verschillende structuren en kan geschilderd worden in diverse kleuren of dessins. Het is een perfecte overschilderbare ondergrond voor latex. De glasvezels maken het behang zeer sterk en duurzaam, wat zeer nuttig en praktisch is voor toepassingen waar behang tegen een stootje moet kunnen., Bovendien is het ook licht afwasbaar.

Glasweefselbehang is een nieuwe trend voor wandbekleding. Vroeger werd glasvlies (glasweefsel) veel gebruikt in grotere gebouwen zoals overheden en ziekenhuizen .De keuze van glasvlies was toen minimaal en qua uiterlijk zeer saai. Tegenwoordig is er echter voldoende keuze! Honderden soorten glasvlies zijn verkrijgbaar in allerlei dessins, nog steeds met alle voordelen van 'toen'.

Brandvertragend: glasvezel brandt niet of nauwelijks. Zeker gecombineerd met een nieuw gestukadoorde ondergrond of een ondergrond van gipsplaat heeft u een uitstekende brandveiligheid.

Overschilderbaar: glasvezelbehang is uitstekend overschilderbaar, zonder dat de structuur verloren gaat.


Stootvast: de kracht van glasvezelbehang voorkomt dat het stuc- of pleisterwerk bij aanstoten loslaat.

Geluidsdempend: er zijn geluidsdempende varianten op de markt. Deze zijn meestal dikker.

 
Back to content | Back to main menu